Deuss Ex Machina #133 Dea Ex Machina #5

Güncel olabilmeyi, günü yakalayabilmeyi amaçlayan birer doğrultu bana göre şu satırlarını okumakta olduğunuz deuss-makina. Burada aslında Salı günü yer alması gereken amma velakin, elektrik kesintisi denen meretin laneti’nin üzerimde olmasından dolayı Internet’e veya iletişime bağlanamamam neticesinde bugüne sarktık. (Bkz. Elektrik İdaresi Seni Çoook Seviyoruz; bkz. Bir Fiş Bir Priz Gerisi Yallah Voltaj, bkz. Yaz Sıcaklarında İmanı Gevreten Gerilim Hatları Yavaşaması)

Pazartesi gecesi 23.00 sularında yayına girmiş olduğum Deuss Ex Machina 133. bölümü Dea Ex Machina’in 5. bölümü olarak sizlerle buluştu. Elektronik müzik çehresi içerisinden derlenmeye çalışılan bir program olarak yola çıkmış olduğum serüven içerisinde Equinox Music Entertainment işbirliği ile kotarmaya çabaladığım bir yan proje Dea Ex Machina.

Geride bıraktığımız bölümler içerisinde, Deep House, Electro, Jazz, Abstrakt Hip-Hop, Indie, Space Pop, Trash Disko gibi disiplinler arasından Equinox’un kataloğundan faydalanarak yön gösterebilmek en büyük gayemizdi.

Dea Ex Machina #5 içerisinde de kavisler arasında gezinmeye olabildiğince, sanatçılar hakkında detay iletebilmeye ve geçen hafta ilkini yapabildiğim bu hafta içerisinde yayınlanacak olan plakları taze taze ulaştırabilmeye çabaladım. Aşağıda program içerisinde çalınmış şarkıların detaylarını bulabilirsiniz.Elimden geldiğince yetişmeye çabaladığım bu ucsuz derinliklerden sizlere tekrar ulaşabilmek temennisiyle...Sağlıcakla...

Dea Ex Machina # 5 Tracklist. 24.07.06

1-Remute-Emigrate To The Moon (Ladomat 2000)

2-Gus Gus-Degeneration (Pineapple Records)

3-[a]pendics shuffle-In Charge (Sunset Diskos)

4-M.A.N.D.Y. vs Booka Shade-Body Language (Jona Remix) (Get Physical)

5-Gui Boratto-Atol (Harthouse) (Deuss-Haftanın Beş Yıldızlısı)

6-Remute-1001 Night (Ladomat 2000)

7-Gui Boratto-It’s Majik (Terry Lee Brown Jr. Remix) (Plastic City)

8-Phonique-River (Robert Babicz Remix) (Systematic)

Fon Parçası- Nikos Diamatopoulos-Dreaming Of You (Klik Records)

Comments