Kısır Döngünün Dışından Elektronik Sesler: Sublime Porte'den Haber Var


Basic Channel, Chain Reaction külliyatı, Bvdub, Echospace, Joergmueller ve Claro Intelecto gibi özgün prodüksiyonlarıyla beraber dubtechno bağlaçlı müziklere kulak aşinalığınız varsa, İstanbul sahnesinden, lokal müzik yayıncısı Sublime Porte sizleri mutlu mesut edecek bir yayını sunacak.

Cism'den yayınlanmış Harem EP'si ile 2007 yılından bu yana dubtechno seslerinden beslenerek temellendirilen kayıtların altında imzası bulunan Havantepe'nin yeni projesi Derivate'in siftah kaydı Lagrange Points EP 28 Kasım 2009'da Sublime Porte sitesinde dinleyicilere sunulacak.

Geçtiğimiz hafta Deuss Ex Machina'da paylaştığımız Sven Weisemann'ın Xine albümünde olduğu gibi Ambient janrı ile bağdaşık kurgular ihtiva eden, technonun kudretini kulaklara taşıyan hem dans ettirir, hem düşündürür Lagrange Points parçasını Sublime Porte'nin Myspace sayfasından dinleyebilirsiniz.

Yerli elektronik müzik sahnemiz adına heyecan verici, özgün seslerini koruyarak yeni bir şeyler üretenler için uğraşıp didinerek, çatı olmayı sürdüren Sublime Porte net etiketini takip etmenizi salık veririz.

Sublime Porte
Sublime Porte At Myspace
Havantepe At Myspace

Comments